Κατασκευαστής: ARMAGON
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
€99,00

Δικτυακός δέκτης/streamer ARMAGON Wireless Receiver Adapter

       

adescription

Τροφοδοτείται εξωτερικά με 5V (δηλαδή με οποιοδήποτε φορτιστή smartphone), έχει ενσωματωμένη θύρα USB player, υποδοχή κάρτας microSD για την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής και παρέχει τον ήχο εξωτερικά μέσω mini jack 3,5mm.

Βέβαια το δυνατό του χαρτί είναι η εφαρμογή WiiM Player app που το υποστηρίζει, μέσω της οποίας μπορούμε να streamάρουμε την αγαπημένη (ή τις αγαπημένες μας) συνδρομητικές μουσικές υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε.

 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS και η χρήση της όπως και η λειτουργία της συσκευής ARMAGON μέσω αυτής άψογη. Εκτός από τη δυνατότητα stream, υπάρχει και multiroom ευκολία σε περίπτωση που θέλουμε να συνδυάσουμε περισσότερους από έναν ενισχυτές ARMAGON είτε ως ομάδες ή όλους μαζί (έως 10 συσκευές). Επίσης υποστηρίζεται και από την εφαρμογή Muzo Player.

Μπορούμε να του συνδέσουμε τον δικό μας ενισχυτή ή να το προσθέσουμε στο στερεοφωνικό μας σύστημα για να αποκτήσουμε δικτυακές δυνατότητες all-in-one ή να μετατρέψουμε τα μικρά ηχεία μας σε ενεργά.

 

To εντυπωσιακό με τα ARMAGON είναι οι εξαιρετικά μικρές διαστάσεις τους, που είναι 74x74x21 χιλιοστά, ώστε να μπορούμε να τα κρύψουμε όπου μας βολεύει. Πίσω από τα ηχεία, μέσα σε τοίχο ή ακόμη στην βιβλιοθήκη μας.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε