Κατασκευαστής: Q-Acoustics
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
€170,00

Ηχεία βάσης/βιβλιοθήκης 2 δρόμων ισχύος 75W, με αντίσταση min 6Ω, ευαισθησία 86 dB και απόκριση συχνότητας 68Hz - 22kHz , Διαστάσεις Π x Y x B(mm) 200 x 235 x 150«Ultra Compact» ηχεία που θέτουν νέα πρότυπα για την ηχητική απόδοση στην κατηγορία τους.

adescription

Η Q Acoustics, η βραβευμένη Βρετανική εταιρεία ηχείων, παρουσιάζει με περηφάνια την ολοκαίνουργια σειρά ηχείων hi-fi stereo και home cinema.
Περιγράφοντας τα «3000», η νέα αυτή σειρά αποτελείται από δύο μοντέλα ραφιού, ένα μοντέλο δαπέδου, ένα ενεργό υπογούφερ και ένα κεντρικό ηχείο για home cinema.
Η νέα σειρά 3000 είναι ένα νέο τεράστιο επίτευγμα της σχεδιαστικής ομάδας της QΤα νέα μοντέλα απεικονίζουν ένα όμορφο στυλ, τέλειο φινίρισμα και αποδίδουν πεντακάθαρο ήχο ξεπερνώντας τη σειρά 2000, η οποία έχει ευρέως αναγνωρισθεί ως η καλύτερη σειρά προσιτών ηχείων που υπάρχει.odesgr.
Χωρίς αμφιβολία η Q Acoustics ανέβασε πάλι ψηλά τον πήχη. Η πραγματική ασύγκριτη ηχητική ποιότητα που παράγουν τα 3000 στις αντίστοιχες τιμές τους, σημαίνει ότι μπορούμε για μία ακόμα φορά να ισχυριστούμε ότι τα Q Acoustics θα είναι πάλι «τα κορυφαία ηχεία του πλανήτη στα λεφτά τους »!

Η βελτίωση της ποιότητας επετεύχθη βασιζόμενη στο σχεδιασμό της βραβευμένης σειράς της Q Acoustics, την σειρά “Concept”. Αυτό σημαίνει  ότι ο σχεδιασμός και κατασκευή της καμπίνας του ηχείου είναι υψίστης σημασίας. Έτσι, επιπλέον των πολλών τεχνικών βελτιώσεων στα μεγάφωνα και το κροσσόβερ, η νέα σειρά 3000 κερδίζει πολλά από την πληθώρα των χαρακτηριστικών της καμπίνας που προέρχονται από το μοντέλα Concept.odesgr.
Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενίσχυσαν την ακαμψία της καμπίνας, ελαχιστοποίησαν την αντήχηση και ελάττωσαν την παραμόρφωση επιτρέποντας στα μεγάφωνα των ηχείων να αποδίδουν τα μέγιστα.
Τα νέα αυτά μοντέλα κυκλοφορούν σε 5 χρωματισμούς: Λευκό και Μαύρο High Gloss, Γραφίτης και Καρυδιά και Μαύρο δέρμα.
Η σειρά επίσης περιλαμβάνει ένα ζευγάρι βάσεων δαπέδου σε μαύρο και άσπρο χρώμα καθώς και βάσεις στήριξης σε τοίχο που διατίθενται προαιρετικά.

Η νέα Σειρά 3000, με  Ring Dome τουίτερ, νέους κώνους από ίνες Αραμιδίου / Χαρτί για την 100 χιλιοστών μονάδα μπάσου (woofer), νέο με  «audiophile» εξαρτήματα crossover και καμπίνες νέου σχεδιασμού.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνδυαζόμενοι  κάνουν ένα  προσιτό, μικρό ηχείο απαράμιλλης ποιότητας και αξίας.

Το νέο 3010 είναι κατάλληλη τόσο για hi-fi μουσική ,αλλά και Home Cinema.odesgr. Είναι ένα ιδανικό ταίρι για το subwoofer 3070S και 
κεντρικό το 3090C ηχείο. Το 3010 μπορεί επίσης να σταθεί χρησιμοποιώντας την ειδική 3000ST βάση,ή να τοποθετηθεί στον τοίχο, χρησιμοποιώντας τους βραχίονες  (βάσεις) τοίχου 3000WB.

Στη περίπτωση μη άμεσης διαθεσιμότητας : Η διαθεσιμότητα του προϊόντος εξαρτάται από την επάρκεια του προϊόντος από τον αντιπρόσωπο τη στιγμή της παραγγελίας σας.

 *Στη τιμή εμπεριέχεται  ο Φ.Π.Α 24% και το τέλος ανακύκλωσης.

Τεχνικές πληροφορίες

Enclosure type:2-way reflex
Bass Unit:100mm
Treble Unit:25mm
Frequency Response:68Hz - 22kHz
Nominal Impedance:6ohm
Minimum Impedance:6ohm
Sensitivity:86dB
Recommended Power:15 - 75w
Crossover Frequency:2.8kHz
Dimensions H/D/W mm:235 x 200 x 150
Weight:3.6kg

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε