Κατασκευαστής: Pro-ject
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
€529,00
Το νεότερο "BEST BUY" αστέρι υλοποιεί μια ριζοσπαστική ιδέα που δεν θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα του ήχου σε τιμή entry-level.Το RPM-1 Carbon χρησιμοποιεί πολλές καινοτομίες και βελτιώσεις όπως, χαμηλό πλαίσιο συντονισμού με ένα πρόσφατα σχεδιασμό με ανεστραμμένο ρουλεμάν του πλατό, με κεραμική μπίλια για να μειωθεί περαιτέρω οποιοσδήποτε βόμβος. Ένας εξωτερικός κινητήρας 15V AC για να οδηγείται ομαλά , χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια εναλλασσόμενου ρεύματος υπερ-ακριβείας με τροφοδοτικό DC για την περαιτέρω ενίσχυση της σταθερότητας της ταχύτητας. Ένας εντελώς νέος σχεδιασμός σχήματος S βραχίονα που είναι κατασκευασμένος από ανθρακονήματα, αλουμίνιο και ρητίνη. Χρησιμοποιώντας μια πολύπλοκη διαδικασία 3 σταδίων με θερμική επεξεργασία και την πίεση 100bar, η ακαμψία του βραχίονα ενισχύθηκε,η εσωτερική απόσβεση μεγιστοποιείται και οι συντονισμοί μειώθηκαν στο minimum.Αυτό κάνει το βραχίονα επίσης κατάλληλο για κεφαλές MC. Επιπλέον χαρακτηριστικό, είναι ένας νέος μαγνητικός μηχανισμός antiskating και αντίβαρο ΤΡΕ-απόσβεσης.Σε Όλα τα συστατικά να προσθέσετε σε αυτό το θαύμα του ήχου για την τιμή του και την εξαιρετικά κομψή εμφάνιση!

Ποσότητα

adescription

Εμβληματική εισαγωγή στον χώρο του design ηχητικά και αισθητικά

Δωρεάν ρύθμιση αν η παραλαβή γίνει από το κατάστημα μας.

To νέο μας αστέρι στην κατηγορία των "BEST BUY" διαθέτει ριζοσπαστική σχεδίαση χωρίς συμβιβασμούς στον τομέα της ηχητικής ποιότητας. 
Το RPM-1 Carbon ενσωματώνει πολλά πρωτοποριακά στοιχεία και βελτιώσεις: Ένα χαμηλών συντονισμών πλατό σε συνδυασμό με αντεστραμμένο πηγάδι και κεραμική μπίλια για επιπλέον μείωση του rumble. Το εξωτερικό 15V AC motor οδηγείτε ομαλά χρησιμοποιώντας ένα υψηλής ακρίβειας AC generator με DC τροφοδοτικό για επιπλέον σταθερότητα στροφών. Ο 10" S βραχίονας είναι κατασκευασμένος από ανθρακονήματα και αλουμίνιο. Χρησιμοποιώντας ένα πολύπλοκο σύστημα τριών σταδίων σε ειδικές θερμοκρασίες και πίεση 100bar ενισχύει την ακαμψία του μεγιστοποιεί την αδράνεια του και συγχρόνως ελαχιστοποιούνται οι συντονισμοί του

 

PRO-JECT RPM 1 Carbon Πλατό με βραχίονα χωρίς κεφαλή. 
PRO-JECT RPM 1 Carbon+2M Red Με την κεφαλή Ortofon 2M Red.
   

 

Speed : 33, 45 (manual speed change)
Drive principle : belt drive
Platter : 300mm MDF
Mains bearing : stainless steel axle with ceramic ball
Wow & flutter : 33: +/- 0,14% I 45: +/- 0,13%
Speed drift : 33: +/- 0,27% I 45: +/- 0,19%
Signal to noise : - 71dB
Tonearm : 8,6” carbon; aluminium and resin
Effective arm length : 218,5 mm
Effective arm mass : 13,5 g
Overhang : 22mm
Tracking force : 0 - 25mN
Included accessories : 15 volts DC / 500 mA power supply
Power connection : 110/240 Volt - 50 or 60 Hz
Power consumption : 5 watt max / < 0,5 watt standby
Dimensions : 380 x 110 x 350mm (WxHxD)
Weight : 3,8 kg net

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε