Κατασκευαστής: Denon
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
€499,00
Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής PMA-800NE της Denon θέτει νέα υψηλά πρότυπα στην κορυφαία απόδοση ήχου με ψηφιακές εισόδους και ενσωματωμένο ισοσταθμιστή phono. Από βαθιά μπάσα μέχρι λεπτομερειακά πρίμα, ακούστε το αγαπημένο σας high-resolution ηχητικό περιεχόμενο με τον 192kHz/24bit D/A converter. Με 85W (4 Ohms) ανά κανάλι, ο PMA-800NE παρέχει επαρκή ισχύ για οδήγηση των ηχείων σας για τέλειο ήχο. Συνδέστε στον PMA-800NE τις αγαπημένες σας συσκευές μέσω των τριών Οπτικών και μιας Ομοαξονικής ψηφιακής εισόδου. Τροφοδοτούμενος από το Advanced High Current (AHC) single-push-pull κύκλωμα ισχύος της Denon, ο PMA-800NE παρέχει ξεχωριστή ηχητική ποιότητα που εξισορροπεί υψηλή ισχύ με ντελικάτες, μουσικές λεπτομέρειες.
adescription
Η υψηλή ισχύς που θέλεις

Δώσε ένταση στις εμπειρίες ακρόασής σου με τον PMA-800NE. Η τεχνολογίες της Denon που κρύβει μέσα του, θα τροφοδοτήσουν τα ηχεία σου με 85 W ισχύος στα 4 Ohms για να απολαύσεις τον ήχο που επιθυμείς χωρίς συμβιβασμούς. Ο ενισχυτής είναι συμβατός με μια ευρεία γκάμα ηχείων και αντιστάσεων για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σταθερότητα.

Με προενισχυτή phono MM και MC
Ο PMA-800NE διαθέτει προενισχυτή phono, ικανό να πάρει σήμα από MM και MC cartridges. Με υψηλό gain και χωρίς τα loops των άλλων κυκλωμάτων που επηρεάζουν την ποιότητα του ήχου, το ξεκάθαρο design του δημιουργήματος της Denon βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της εμπειρίας ακρόασης που προσφέρει.

Στιβαρότητα στην κατασκευή και τέλος οι δονήσεις

Τα περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας της Denon στην κατασκευή premium ηχητικών εξαρτημάτων, αποτελούν την εγγύηση ποιότητας που έψαχνες στον ενισχυτή σου. Το δε design του PMA-800NE, μειώνει τις δονήσεις, με τον μετασχηματιστή να πλαισιώνεται από μία ατσάλινη πλάκα προφίλ 1,6 mm που τον διατηρεί σταθερό.

Λειτουργία παύσης του μικροεπεξεργαστή για ακόμα καλύτερο ήχο
Ο μικροεπεξεργαστής του PMA-800NE διαθέτει λειτουργία παύσης η οποία σταματά αυτόματα κάθε διεργασία του, όταν αυτός δεν απαιτείται για την αναπαραγωγή ήχου. Έτσι, σταματώντας την ταλάντωση του ρολογιού του σε αυτές τις περιόδους, το ηχητικό σήμα προστατεύεται από εξωτερικούς θορύβους με τη συνολική ποιότητα του ήχου να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο

Εξοπλισμός

 ΣυνδέσειςPhono (MM/MC) x 1, Audio input x4, Digital Opt/Coax x 3/1- Έξοδοι Rec Output x 1, Speakers out A/B
 Είσοδος phonoΝαι
 ΤηλεχειρισμόςΝαι

Γενικά χαρακτηριστικά

 Ειδικά χαρακτηριστικάA/B Speaker Switching, Built-in 192kHz/24bit D/A converter, AHC Single Push-Pull circuit
 Βάρος7.5 kg
 ΧρώμαΑσημί
 ΠεριλαμβάνειΤηλεχειριστήριο
 Εγγύηση κατασκευαστή2 Έτος/η
 Αριθμός κατασκευαστήPMA 800 NE PS

Τροφοδοσία ρεύματος

 Κατανάλωση ρεύματος (σε λειτουργία)200 W
 Κατανάλωση ρεύματος (σε αναμονή)0.3 W

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 Τύπος συσκευήςΕνισχυτής
 Αριθμός καναλιών2
 Ισχύς ανά κανάλι85
 Ισχύς2 x 85 Watt 4 ohm W

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε