Τρόποι Αποστολής

 

Γενικά

 

Σε κάθε αγορά σας, η αποστολή της παραγγελίας ξεκινά κατόπιν συννενόησης.

Για να γίνει λοιπόν εκκίνηση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο 210.42.22.000, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η παράδοση της παραγγελία σας.

 

 

Σας φέρνουμε την παραγγελία εμείς!

 

Για παραγγελίες που παραδίδονται εντός Αττικής, και με ελάχιστο κόστος από 3€ ανάλογα με την απόσταση, σας φέρνουμε τα πράγματα στην πόρτα σας!

 

 

Με εταιρίες ταχυμεταφορών courier  όπως ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ   και   Γενική ταχυδρομική

                                                                                               Î‘ποτέλεσμα εικόνας για ελτα πορτα πορτα          Î‘ποτέλεσμα εικόνας για γενικη ταχυδρομικη             

 

Οι αποστολές γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ ή την Γενική Ταχυδρομική  σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε τον πιο γρήγορο τρόπο παραλαβής του προϊόντος σας όπως επίσης και ότι το προϊόν θα είναι σε άριστη γενική κατάσταση.

 

Το κόστος αποστολής ποικίλει ανάλογα με τα προϊόντα που επιλέγετε, τα ελάχιστα μεταφορικά ξεκινούν από 4.98 € και εμφανίζονται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο. Η χρήση της υπηρεσίας αντικαταβολής δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση.  Οι τιμές αποστολής αφορούν την Ελλάδα και κάθε παραγγελία για το εξωτερικό απαιτεί σχετική συνεννόηση με τμήμα παραγγελιών.

 

Στις περιοχές όπου δεν υπάρχει κατάστημα της αντίστοιχης εταιρίας courier ο πελάτης παραλαμβάνει την παραγγελία από το πλησιέστερο κατάστημα. Ειδικά για δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση, για την οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως. Επίσης στην περίπτωση όπου ο πελάτης επιθυμεί την αποστολή σε δυσπρόσιτη περιοχή θα πρέπει να γίνει προεξόφληση του συνολικού ποσού της αγοράς και των μεταφορικών μέσω τράπεζας ή με κάρτα.

 

Σε περίπτωση όπου αναφέρεται ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται με δωρεάν μεταφορικά, αυτό ισχύει μόνο για μη δυσπρόσιτες περιοχές. Για δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται τηλεφωνική συνεννόηση με τον πελάτη.

 

 

 

Με πρακτορείο μεταφορών (Εκτός Αττικής) 

 

Με το πρώτο διαθέσιμο δρομολόγιο -αμέσως μετά την ολοκλήρωση εξόφλησης της παραγγελίας- του πρακτορείου που θα διαλέξετε και με κόστος που καθορίζεται από το πρακτορείο, τα είδη που παραγγείλατε ξεκινούν το ταξίδι τους.

 

 

 Παραλαβή από το κατάστημα

 

Μπορείτε πάντα να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος.

Κι αν επιλέξετε να έρθετε με το αυτοκίνητό σας, σας περιμένει μια ΔΩΡΕΑΝ θέση στο ιδιόκτητο parking μας, για όση ώρα χρειαστεί!

NEWSLETTER

Δείτε τα νέα μας πρώτοι!