48 χρόνια πρώτοι στην προτίμησή σας!

WAVES IR-L CONVOLUTION REVERB ( LICENSE ONLY )

Διαθεσιμότητα: Παραλαβή 1 εως 3 ημέρες

49,00 €
Κατασκευαστής: Waves
Παραλαβή 1 εως 3 ημέρες
Περιγραφή
Όταν θα χρειαστεί να αναπαράγετε τον ήχο πραγματικών χώρων, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από το ρεαλισμό και την ευελιξία ενός convolution reverb. Το WAVES IR-L convolution reverb προσφέρει τον ίδιο εξαιρετικό ήχο με το IR1, χρησιμοποιώντας ένα πιο απλό interface για μεγίστη ευκολία και απόδοση.

Περιέχει: RT60 extends reverb time up to four times while preserving natural, envelope and frequency content, Over 100 Impulse Responses, Upgradeable to IR1 or IR360, Double precision bit resolution processing, Up to 24bit 96kHz resolution, Mono, Mono-to-Stereo and Stereo components, Supports RTAS, Audio Suite, VST, AU., PC and Mac compatible

 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
«Τα προϊόντα plug-ins της εταιρείας Waves ΔΕΝ αποτελούν προϊόντα με φυσική υπόσταση καθώς το κάθε προϊόν αντιπροσωπεύει μία άδεια χρήσης λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παραλάβετε κάποιο δέμα το οποίο θα περιέχει το εικονιζόμενο προϊόν συνοδευόμενο από CD ή DVD τα οποία να περιέχουν αρχεία εγκατάστασης.
 
Αφού ολοκληρωθεί επιτυχώς η καταχώριση της παραγγελίας σας στο eNakas Music Store σε δύο (2) με τρεις (3) εργάσιμες ημέρες θα παραλάβετε με email την άδεια χρήσης λογισμικού η οποία θα περιέχει τον κωδικό ενεργοποίησης του προϊόντος.
 
Για να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το προϊόν σας επισκεφτείτε το http://www.waves.com/ και στο πεδίο Log-in δημιουργήστε λογαριασμό.»
 
Τα προϊόντα της εταιρίας Waves δεν υποστηρίζουν πλέον το dongle προστασίας iLok. Ο νέος τρόπος ενεργοποίησης περιγράφεται στο παρακάτω video.http://www.wavesupport.net/content.aspx?id=4219

NEWSLETTER

Δείτε τα νέα μας πρώτοι!