DENON DSB-200 ENVAYA WHITE

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

178,99 €
Κατασκευαστής: Denon
Κατόπιν Παραγγελίας
Περιγραφή

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΦΟΡΗΤΟΣ ΗΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ

Για εντυπωσιακό ήχο εν κινήσει, το Φορητό Ηχείο με  Bluetooth Envaya™ της Denon διαθέτει τις τελευταίες εξελίξεις στην απόδοση για ακρόαση μουσικής, παρακολούθηση ταινιών, video, TV ή παιχνιδιών σε φορητές συσκευές με Bluetooth. Το κομψό,πολύ μικρών διαστάσεων, ευκολόχρηστο φορητό ηχείο έχει να επιδείξει την καλύτερη στην κατηγορία του απόδοση, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας τεχνολογίας Bluetooth® aptX® Low Latency ποιότητας CD ασύρματου streaming, ‘ζευγάρωμα’ NFC και εκπληκτικές δυνατότητες αναπαραγωγής ήχου, που το μέγεθός του δεν προδίδουν.

Ο Ιταλικής έμπνευσης σχεδιασμός φέρει όμορφη αισθητικά μεταλλική γρίλια, αποσπώμενη για χρωματική εξατομίκευση με εναλλαγή των τεσσάρων συμπεριλαμβανομένων χρωματιστών υφασμάτων της γρίλιας. Το Envaya είναι πραγματικά φορητό. Με μία απλή κίνηση συμπίεσης με το ένα χέρι αποδεσμεύεται η ενσωματωμένη βάση με λαστιχένιο πάτημα, για σταθερή τοποθέτηση. Μετά τη χρήση, πιάστε και πιέστε το ηχείο για να κλείσει, πάρτε το και φύγετε. Ο χειρισμός του είναι εξαιρετικά απλός με τα διαισθητικά πλήκτρα αφής στο πάνω μέρος του ηχείου: power on/off, επιλογή Aux και Bluetooth , κοίλο / κυρτό volume + / –, και σίγαση, ενδείκτης μπαταρίας με LED και αισθητήρας NFC ελαφρού χτυπήματος


Βοηθητική είσοδος δέχεται οποιαδήποτε μη-Bluetooth συσκευή ήχου με αναλογική έξοδο ήχου, και θύρα USB φορτίζει φορητές συσκευές. Η μπαταρία παρέχει τροφοδοσία για 10 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Το συμπεριλαμβανόμενο τροφοδοτικό 100-240V περιλαμβάνει επιλογές φις ρεύματος για διάφορες περιοχές του κόσμου. Προαιρετική τσάντα μεταφοράς προστατεύει το Envaya και αποθηκεύει τα αξεσουάρ εν κινήσει.

 

Streaming Ποιότητας CD
Bluetooth® aptX® Low Latency audio streaming καθιστά το Envaya ιδανικό για ακρόαση μουσικής, παρακολούθηση ταινιών, TV ή video,ή για παιχνίδια. Το aptX® είναι ανώτερης ποιότητας φορμά Bluetooth streaming, παρέχοντας ποιότητας CD streaming, όπως αν είχατε συνδεθεί με το ηχείο με καλώδιο ήχου. Επίσης, το τελευταίο aptX® Low Latency streaming παρέχει ποιότητα CD με συνολικό end-to-end latency μόνο 32 milliseconds (ms), πολύ μικρότερο από το κλασικό Bluetooth latency των 150 ms (+/-50ms). Το γεγονός αυτό εξαλείφει αποτελεσματικά τις συνήθεις ανωμαλίες καθυστέρησης του ήχου και της εικόνας, όπως θέματα ‘lip-sync’ που συναντάμε στο κανονικό Bluetooth streaming.

Απλή Ασύρματη Συνδεσιμότητα
Το ζευγάρωμα NFC επιτρέπει στο χρήστη να χτυπήσει ελαφρά οποιαδήποτε Bluetooth συσκευή ήχου με NFC, για αυτόματο ζευγάρωμα χωρίς πάτημα πλήκτρου. Λειτουργικότητα πολλαπλών σημείων επιτρέπει σε μέχρι τρεις συσκευές να ζυγαρώσουν ταυτόχρονα με το Envaya, επιτρέποντας κοινή χρήση μουσικής μεταξύ φίλω. Το ηχείο αναπαράγει ένα audio stream τη φορά, αλλάζοντας σε άλλο, όταν ο τρέχων χρήστης σταματά προσωρινά τη μουσική τους.

 
 

Εξαιρετική Αναπαραγωγή Ήχου
Η αναπαραγωγή ήχου είναι μακράν πιο μπροστά σε σχέση με κανονικό μικρών-διαστάσεων ηχείο. Δύο ‘υπερμεγέθη’ ειδικά σχεδιασμένα μεγάφωνα, συνδυάζονται με μεγάλο παθητικό διαχύτη χαμηλών συχνοτήτων. Η απόδοση βελτιστοποιείται με μία γκάμα προηγμένων on-board πατενταρισμένων τεχνολογιών επεξεργασίας σήματος, που ‘έξυπνα’ παρέχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση ήχου από οποιαδήποτε συνδεδεμένη πηγή ήχου.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Συνδέεται με όλες τις Bluetooth συσκευές σας
• Κορυφαίος Ήχος από τον σπεσιαλίστα στο χώρο του Hi-Fi
• Φορτίζει την κινητή σας συσκευή εν κινήσει
• Πάρτε το και φύγετε με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 10-ωρών
• Διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα
• Περιλαμβάνει 4 Εναλλάξιμα Υφασμάτινα Καλύμματα Γρίλιας
• Προαιρετική τσάντα μεταφοράς: προστατεύστε το DSB200 όταν το παίρνετε μαζί σας και αποθηκεύστε τα αξεσουάρ

 

SPECIFICATIONS DENON DSB-200 ENVAYA  

 

 

 

NEWSLETTER

Δείτε τα νέα μας πρώτοι!