48 χρόνια πρώτοι στην προτίμησή σας!

AVR X250BT
AVR X250BT BACK

DENON AVR-X250BT -ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΑΚΡΟΑΣΗ-

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

239,00 €
Κατασκευαστής: Denon
Περιγραφή

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΏΡΟ ΤΟΎ HOME CINEMA

Αντιπροσωπεύοντας τον τέλειο συνδυασμό υψηλής απόδοσης και αξίας, ο AVR-X250BT της Denon παρέχει εκπληκτική ηχητική πιστότητα μαζί με μία πλειάδα προηγμένων
χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης πλήρους 4K συμβατότητας, HDR (High Dynamic Range) και ARC (Audio Return Channel) για πλήρη εμπειρία home cinema

Ο AV ραδιοενισχυτής 5.1 ch AVR-X250BT τροφοδοτεί ποιοτικό home theater με 130W ανά κανάλι, προσβάσιμο από όλους. Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ταινίες και σόου με Full 4K Ultra HD και συνδέστε εύκολα τις συσκευές σας και κονσόλες παιχνιδιών στις πέντε διαθέσιμες εισόδους HDMI, ή κάντε μουσικό streaming με ενσωματωμένο Bluetooth.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – AVR-X250BT

4K Ultra HD AV Ραδιοενισχυτής 5.1 Ch με Bluetooth

Επισκόπηση

Κομμάτι της X-Series της Denon, ο AV ραδιοενισχυτής AVR-X250BT τροφοδοτεί ποιοτικό home theater με 130W ανά κανάλι. Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες και σόου με Full 4k Ultra HD, Dolby TrueHD και DTS-HD και στις πέντε εισόδους HDMI, και υποστήριξη HDCP 2.2 σε τρεις εισόδους. Ο 5.1 ch AVR-X250BT διαθέτει Bluetooth για ασύρματο μουσικό streaming από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή και ενθυμείται μέχρι οκτώ ζευγοποιημένες συσκευές, έτσι ώστε τα μέλη της οικογένειας και οι φίλοι σας να μπορούν να ακούσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια. Ο Setup Assistant καθιστά την έναρξη λειτουργίας παιχνιδάκι. Ακόμα, ο θρύλος της Denon ως αυθεντίας στον τομέα του ήχου διασφαλίζει την απόλαυση της τελευταίας τεχνολογίας και της υψηλότερης ποιότητας με κάθε ακουστική εμπειρία.

 

Υψηλής-Απόδοσης 5-Ch Διακριτός Ενισχυτής Με ECO Mode

Διαθέτοντας διακριτούς υψηλού-ρεύματος ενισχυτές σε όλα τα κανάλια, ο AVR-X250BT παρέχει απόδοση υψηλής-ισχύος των 130 Watts ανά κανάλι (6 Ohms, 1kHz, 1% 1 Ch. Οδηγούμενο). Έξοδοι χαμηλής σύνθετης αντίστασης παρέχουν λειτουργική σταθερότητα για μία ευρεία γκάμα ηχείων και δημιουργούν τονικά ισορροπημένο ήχο. Ο AVR-X250BT διαθέτει τμήμα HDMI πέντε-εισόδων με 4K/60 Hz πλήρους-ρυθμού διέλευση και υποστήριξη HDCP 2.2 σε τρεις εισόδους.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 4K ULTRA HD

Το προηγμένο τμήμα HDMI video του AVR-X250BT σας επιτρέπει να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σόου με την καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα εικόνας.

 

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΤΕ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο AVR-X250BT διαθέτει προηγμένο τμήμα HDMI με πέντε εισόδους που παρέχουν υποστήριξη full 4K Ultra HD, HDR, BT.2020, Wide Color Gamut, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, καθώς και 21:9 και 3D video διέλευση και HLG (Hybrid Log-Gamma) διέλευση για ξεχωριστά χρώματα, καθαρότητα και κοντράστ. Το HDCP 2.2 υποστηρίζεται σε τρεις εισόδους για προστατευμένο έναντι αντιγραφής περιεχόμενο.

 

ΕΥΚΟΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ

Το συμπεριλαμβανόμενο Εισαγωγικό Εγχειρίδιο του AVR-X250BT παρέχει απλές, σαφείς οδηγίες για να ξεκινήσετε. Μόλις συνδέσετε τον AVR-X250BT στην TV μέσω HDMI, στην οθόνη της τηλεόρασής σας θα εμφανιστεί ο αποκλειστικός Setup Assistant της Denon για να σας καθοδηγήσει βήμα-προς-βήμα στη διαδικασία ρύθμισης. Υπάρχει μία οριζόντια σειρά χρωματιστών συνδέσεων ηχείων, που καθιστά εύκολη την οργάνωση και σύνδεση των καλωδίων των ηχείων.

 

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ BLUETOOTH

Τα αγαπημένα σας κομμάτια, στα δάχτυλά σας. Κάντε streaming μουσικής από τον υπολογιστή σας ή τις smart συσκευές σας με τον AVR-X250BT και το ενσωματωμένο Bluetooth. Ενθυμείται μέχρι οκτώ ζευγοποιημένες Bluetooth συσκευές, γι' αυτό καλέστε μέλη της οικογένειας και φίλους για κοινή χρήση της μουσικής τους και για απόλαυση της ποιότητας ήχου του AVR-X250BT. Για streaming μέσω Bluetooth, επιλέξτε απλά Denon AVR-X250BT από το Bluetooth μενού της smart συσκευής σας.

 

ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ HEOS LINK ΤΗΣ DENON

Συνδέστε τον AVR-X250BT στο HEOS Link της Denon (πωλείται χωριστά) για ασύρματο μουσικό streaming και την απόλυτη ηχητική ποιότητα. Το HEOS Link επιτρέπει στον AVR-X250BT να αναπαράγει σχεδόν απεριόριστες online υπηρεσίες streaming, όπως Spotify, TIDAL και άλλες. Με το HEOS Link, μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε HEOS ήχο πολλαπλών-δωματίων στο δικό σας home theater ηχοσύστημα, και να παίξετε διαφορετικά τραγούδια σε διαφορετικά δωμάτια ή το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο. Είναι, επίσης, διαθέσιμη η δυνατότητα ελέγχου της HEOS εμπειρίας σας με τις Amazon Alexa φωνητικές εντολές. Απολαύστε περισσότερη μουσική και ευελιξία με την ίδια σπουδαία ποιότητα της Denon.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ
5.1 channel AV Ραδιοενισχτής με ισχύ 130W ανά κανάλι Επαρκής ισχύς για να γεμίσει το δωμάτιό σας με μοναδικό ήχο της Denon
4K/60 Hz πλήρους-ρυθμού διέλευση, HDR, ARC και HDMI CEC Διασφαλισμένη μελλοντικότητα και βολική μονο-καλωδιακή σύνδεση HDMI σε TV
5 είσοδοι HDMI με πλήρη HDCP 2.2 υποστήριξη (σε 3 εισόδους) Πληθώρα εισόδων για Blu-ray Player, κονσόλα παιχνιδιών και άλλα
Bluetooth Music Streaming Παίξτε τραγούδια εύκολα απ’ ευθείας από το smartphone ή το tablet σας
Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio Συναρπαστικός ήχος με high resolution φορμά ήχου
Setup Assistant Απαλλαγμένη από καλώδια εγκατάσταση και ρύθμιση
Intelligent ECO mode Με ενεργειακή ευαισθησία χωρίς συμβιβασμό στην απόδοση 


 

Τεχνικές πληροφορίες
Αριθμός τελικών ενισχυτών 5 (Front L/R, Center, Surround L/R)
Ισχύς εξόδου 130 watts ανά κανάλι (6 ohms, 1 kHz, THD 1%, 1ch οδηγούμενο)
90 watts per channel (6 ohms, 1 kHz, THD 0.7%, 2ch οδηγούμενα)
70 watts per channel (8 ohms, 20 Hz - 20 kHz, THD 0.08%, 2ch οδηγούμενα)
Σύνθετη αντίσταση ηχείων 6 - 16 ohms
Τμήμα προενισχυτή
Ευαισθησία/Σύνθετη αντίσταση εισόδου 200 mV / 47 kohms
Απόκριση συχνότητας 10 Hz - 100 kHz — +1, –3 dB (DIRECT mode)
Λόγος Σήματος-προς- Θόρυβο (S/N) 98 dB (IHF-A weighted, DIRECT mode)

Τμήμα FM
Περιοχή συχνοτήτων συντονισμού 87.5 - 108 MHz
Τμήμα AM
Περιοχή συχνοτήτων συντονισμού 522 kHz – 1611 kHz
Γενικά
Τροφοδοσία AC 230 V, 50 Hz
Κατανάλωση ισχύος 330 W (Standby 0.1 W, CEC standby 0.5 W)
Κατανάλωση ισχύος Χωρίς-Ήχο 30 W (ECO on), 45 W (ECO off)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) 434 x 151 x 319 mm
Βάρος 7,5 κιλά


Θύρες
IN (ΕΙΣΟΔΟΙ) HDMI x 5
Composite (video) x 2
Analogue Audio x 2
Digital Optical x 2
OUT (ΕΞΟΔΟΙ) HDMI Monitor x 1
Composite Monitor x 1
Audio Preout (SW) 0.1 ch
Phones (Ακουστικά) x 1
ΔΙΑΦΟΡΕΣ Κεραία FM Tuner x 1
Κεραία AM Tuner x 1 

 

NEWSLETTER

Δείτε τα νέα μας πρώτοι!