Κατασκευαστής: Real Cable
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
€45,00
Ο πομπός iPlug BTX-HD Bluetooth σας διευκολύνει να απολαύσετε τον ήχο μιας τηλεόρασης εξοπλισμένης με έξοδο οπτικού ψηφιακού ήχου σε ασύρματο ηχείο Bluetooth ή ακουστικά Bluetooth .

Απλώς συνδέστε την έξοδο οπτικού ψηφιακού ήχου της τηλεόρασης ή οποιασδήποτε πηγής που διαθέτει έξοδο οπτικού ήχου (συσκευή αναπαραγωγής CD, συσκευή αναπαραγωγής ήχου δικτύου, κονσόλα παιχνιδιών βίντεο …) στην οπτική είσοδο του πομπού. Το Bluetooth iPlug BTX-HD στη συνέχεια το τροφοδοτείτε μέσω της θύρας USB για να είναι λειτουργικό. Το μόνο που μένει είναι να ξεκινήσει η διαδικασία αντιστοίχισης μεταξύ του πομπού και του ακουστικού Bluetooth ή του ηχείου Bluetooth έτσι ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί ασύρματη μετάδοση ήχου.

Ποσότητα

adescription

Ο πομπός iPlug BTX-HD Bluetooth είναι συμβατός με διπλά ζεύγη και επομένως μπορεί ταυτόχρονα να μεταδίδει ήχο σε δύο ακουστικά Bluetooth ή δύο ηχεία Bluetooth . Επιπλέον,η υποστήριξη aptX εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα ήχου με συμβατές συσκευές, ενώ η τεχνολογία aptX Low Latency εξαλείφει την χρονική υστέρηση μεταξύ εικόνας και ήχου (μόνο με συμβατά Bluetooth ακουστικά και ηχεία ).

Ιδανικό για να απολαμβάνετε τον ήχο των τηλεοπτικών προγραμμάτων ή της μουσικής με ακουστικά Bluetooth, ακόμα και αν η τηλεόραση ή το σύστημα δεν είναι συμβατό με Bluetooth , ο πομπός iPlug BTX – HD Bluetooth είναι εύκολος στη χρήση και βολικός για καθημερινή χρήση.

 

  • Προφίλ Bluetooth: A2DP
  • Κωδικοποιητές: aptX / aptX Low Latency και SBC
  • Αποθηκεύονται Συσκευές: έως 2 μέγιστο
  • Ψηφιακή είσοδος: οπτική (TOS), TOS περιλαμβάνονται Οπτικό καλώδιο (0,75 m)
  • Τροφοδοσία: μέσω του αρσενικού USB
  • Εύρος Σήματος Bluetooth: 10 μέτρα σε ελεύθερα πεδία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε