Κατασκευαστής: Jamo
Διαθεσιμότητα: Παραλαβή 1 εως 3 ημέρες
€299,00 €399,00
Εξοπλισμένο με ένα woofer 10” από πολυίνες και ενισχυτή 150 W κατηγορίας D, το Jamo Studio S 810 SUB ενισχύει με δυναμικό και πανίσχυρο μπάσο κάθε περιβάλλον, από εντυπωσιακά συστήματα home cinema, μέχρι σετ διπλών ηχείων. Το μοντέρνο του design θα του επιτρέψει να βρει τη θέση του σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ανεξαρτήτως διακόσμησης αφού είναι αρκετά λεπτό οπότε χωρά ακόμα κι όταν ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος.

Η ειδική θύρα υποδοχής ανακλά το μπάσο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ακουστική του S 810 SUB, τη στιγμή που ο έξυπνα τοποθετημένος ενισχυτής του στο κάτω μέρος του κάνει τη σύνδεση καλωδίων πανεύκολη υπόθεση.
adescription

Καταλαμβάνοντας όσο χώρο χρειάζεται

Οι μικρές διαστάσεις, καθιστούν το S 8 κατάλληλο για κάθε σπίτι, ακόμα κι εκείνα στα οποία ο χώρος δεν περισσεύει. Με προφίλ μικρότερο των 9”, μπορεί να μείνει κρυμμένο ακόμα και κάτω από έναν καναπέ ή μία πολυθρόνα. Η εξαιρετικά λεπτή καμπίνα του και το κατά 90 μοίρες κυρτό καλώδιο, το καθιστούν ιδιαίτερα ευέλικτο προκειμένου να το τοποθετήσεις όπου εσύ θες. Κόντρα σε τοίχους, δίπλα σε έπιπλα κλπ.

Μοντέρνος σχεδιασμός
Το ολοκαίνουριο Jamo S 810 SUB είναι σχεδιασμένο προκειμένου να ταιριάζει άψογα σε μοντέρνα, εκλεπτυσμένα περιβάλλοντα. Τα υψηλής ποιότητα υλικά κατασκευής, σε συνδυασμό με το προσεγμένο φινίρισμα και τη στιβαρότητα στην κατασκευή, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το μινιμαλιστικό ευρωπαϊκό design του.

Με έξυπνα τοποθετημένο ενισχυτή
Ο υψηλής ισχύος, κλάσης D ενισχυτής των 150 W, είναι τοποθετημένος στο κάτω μέρος της καμπίνας. Έτσι, η εικόνα του subwoofer παραμένει καθαρή, όπως κι αν το τοποθετήσεις, ενώ το κέντρο βάρους του διατηρείται χαμηλά για μεγαλύτερη σταθερότητα. Τα παρεχόμενα ειδικά καλώδια τροφοδοσίας και RCA συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην αποτελεσματική διαχείριση του χώρου.

  • Contemporary Design
  • 10" polyfiber woofer
  • 150W bottom mounted class D amplifier
  • Ultra slim cabinet
  • Bass reflex via slot port

SPECIFICATIONS

Frequency Response    36Hz - 180Hz
Amplifier Type    Class D
Amplifier Power (Cont/Peak)    75W / 150W
Drivers    25.4mm (10”) Polyfiber Woofer
Maximum Output    110dB
Speaker Enclosure    MDF
Enclosure Type    Bass Reflex via slot port
Inputs    RCA Line-In/LFE
Finish    Black, Walnut, White
Dimensions    507mm x 404mm x 226mm 19.9” x 15.9” x 8.9”
Weight    26 lb (11.8 kg)
 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε